20552
Książka
W koszyku
Dietetyczne wypieki / Sonja Carlsson ; przekład Brzozowska Katarzyna. - Warszawa : AWM, 1995. - 62,[1]s. : il. kol. ; 20cm.
(Smaczna Kuchnia)
Kuchnia, w której zasadą jest podział produktów na trzy grupy, jest dzisiaj bardzo popularna. Wszyscy ci, którzy także przy sporządzaniu wypieków nie chcą zrezygnować z wypróbowanej już zasady rozdziału produktów węglowodanowych od białkowych, znajdą w tej książeczce cenne i przydatne informacje, a więc: wiele atrakcyjnych przepisów na torty, drobne słodkie wypieki, chleby i bułeczki, krótki wstęp zawierający szczegółowe informacje o sporządzaniu wypieków w oparciu o zasadę podziału produktów na trzy grupy, podział produktów na wspomniane trzy grupy, ułatwiający właściwy ich dobór. Sonja Carlsson jest naukowcem - specjalistą w zakresie żywności i żywienia oraz dziennikarką specjalizującą się w tematyce żywienia. [źródło: okładka].
Status dostępności:
Wypożyczalnia w Nędzy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej