20552
Książka
W koszyku
Cielęcina i wołowina / Danuta Łebkowska, Marek Łebkowski przepisy, M. Łebkowski, Paweł Żak zdjęcia. - Warszawa : "Tenten", 1993. - 93, [3] strony : fotografie kolorowe, rysunki ; 23 cm.
(Encyklopedia Sztuki Kulinarnej ; 28)
Wołowina i cielęcina to omówienie podzialu tuszy mięsa oraz różnorodne przepisy w zakresie przyrządzania potraw z tych mięs.
Status dostępności:
Filia w Babicach
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tytuł okładki : Cielęcina i wołowina.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej