20612
Book
In basket
Sałatka z białej kapusty i krewetek, buraczki z filetami z kaczki, czerwona kapusta z orzechami włoskimi i pomarańczą, gołąbki w sosie z dyni, roladki z cielęciny zapiekane z kapustą pekińską... -tajemnica smaku tych potraw tkwi w wyrafinowanym zestawieniu składników. Z dostępnych produktów autorka komponuje wykwintne, a zarazem proste w przygotowaniu dania, które będą urozmaiceniem naszego codziennego menu i świetnie sprawdzą się jako poczęstunek dla gości. Książka zawiera też przewodnik po różnych gatunkach warzyw wraz ze wskazówkami na temat ich przyrządzania. [źródło: https://www.gandalf.com.pl/b/przepyszne-warzywa/].
Availability:
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again