20612
Książka
W koszyku
Sałatka z białej kapusty i krewetek, buraczki z filetami z kaczki, czerwona kapusta z orzechami włoskimi i pomarańczą, gołąbki w sosie z dyni, roladki z cielęciny zapiekane z kapustą pekińską... -tajemnica smaku tych potraw tkwi w wyrafinowanym zestawieniu składników. Z dostępnych produktów autorka komponuje wykwintne, a zarazem proste w przygotowaniu dania, które będą urozmaiceniem naszego codziennego menu i świetnie sprawdzą się jako poczęstunek dla gości. Książka zawiera też przewodnik po różnych gatunkach warzyw wraz ze wskazówkami na temat ich przyrządzania. [źródło: https://www.gandalf.com.pl/b/przepyszne-warzywa/].
Status dostępności:
Wypożyczalnia w Nędzy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej