20472
Książka
W koszyku
Bukiet z warzyw. Część 1, Dania gotowane / Henryk Dębski. - Wydanie 2. - Warszawa : "Watra", 1983. - 335, [1] strona : ilustracje ; 22 cm.
Forma i typ
Odbiorca
Przynależność kulturowa
Temat
Rola warzyw w żywieniu Obróbka wstępna warzyw Bakłażany Buraczki Brukselka Bób Cebula Cykoria Dynia Fasolka szparagowa Groszek zielony Jarmuż Kalafior Karczochy Kardy Kalarepa Kapusta Kukurydza Marchew Ogórki lub kabaczki Papryka Pory Pomidory Selery Skorzonera lub salsefia Szparagi Szpinak Ziemniaki [Źródło:lubiomyczytac.pl]
Status dostępności:
Filia w Zawadzie Książęcej
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej