20472
Book
In basket
Bukiet z warzyw. Część 1, Dania gotowane / Henryk Dębski. - Wydanie 2. - Warszawa : "Watra", 1983. - 335, [1] strona : ilustracje ; 22 cm.
Form of Work
Audience Group
Demographic Group
Subject
Genre/Form
Rola warzyw w żywieniu Obróbka wstępna warzyw Bakłażany Buraczki Brukselka Bób Cebula Cykoria Dynia Fasolka szparagowa Groszek zielony Jarmuż Kalafior Karczochy Kardy Kalarepa Kapusta Kukurydza Marchew Ogórki lub kabaczki Papryka Pory Pomidory Selery Skorzonera lub salsefia Szparagi Szpinak Ziemniaki [Źródło:lubiomyczytac.pl]
Availability:
Filia w Zawadzie Książęcej
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again