20552
Book
In basket
(Encyklopedia Sztuki Kulinarnej / Tenten ; 25)
W tomiku zostały Czytelnikom zaproponowane potrawy podawane zwykle w ramach zimnego bufetu. Są to przepisy na galaretki, musy, ryby i owoce morza w majonezie, faszerowane jarzyny, rolady z ryby, rolady z mięsa, drób rekonstruowany, mięsa rekonstruowane, galantynki i drób faszerowany bz rozcinania. Zestaw jest urozmaicony i każdy znajdzie w nim potrawę, którą będzie mógł sporządzić w miarę swych umiejętności. Ponieważ niektóre z nich wymagają tych umiejętności nieco więcej, autorzy opisali je i pokazali spodoby wykonania. Podane zostały również sposoby dekorowania [źródło: opis własny].
Availability:
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Filia w Zawadzie Książęcej
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Filia w Babicach
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again