20552
Książka
W koszyku
(Encyklopedia Sztuki Kulinarnej / Tenten ; 25)
W tomiku zostały Czytelnikom zaproponowane potrawy podawane zwykle w ramach zimnego bufetu. Są to przepisy na galaretki, musy, ryby i owoce morza w majonezie, faszerowane jarzyny, rolady z ryby, rolady z mięsa, drób rekonstruowany, mięsa rekonstruowane, galantynki i drób faszerowany bz rozcinania. Zestaw jest urozmaicony i każdy znajdzie w nim potrawę, którą będzie mógł sporządzić w miarę swych umiejętności. Ponieważ niektóre z nich wymagają tych umiejętności nieco więcej, autorzy opisali je i pokazali spodoby wykonania. Podane zostały również sposoby dekorowania [źródło: opis własny].
Status dostępności:
Wypożyczalnia w Nędzy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Filia w Zawadzie Książęcej
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Filia w Babicach
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej