20573
Other collections
In basket
(Przepisy Anne Wilson)
Francuska kuchnia domowa jest zjawiskiem wyjątkowym. Zadziwiająco różnorodna, zależnie od rejonu Francji, z którego się wywodzi, może być pożywna i obfita albo lekka i delikatna. Ale kuchnia francuska to zawsze piękna kombinacja smaków i konsystencji. Francuzi instynktownie wiedzą, co z czym najlepiej smakuje. Uważają oni, że gotowanie i jedzenie to dwie wielkie radości życia, więc potrawy nie tylko zjada się z przyjemnością, ale i z przyjemnością gotuje. Ten przewodnik "krok za krokiem" po francuskiej sztuce gotowania zawiera dania z jarzyn, które mogą stanowić przekąskę albo cały lekki posiłek, dania z mięsa, drobiu i ryb, goszczące na stołach francuskich rodzin, i niektóre słynne, ale łatwe do zrobienia desery. [źródło: okładka].
Availability:
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again