20509
Książka
W koszyku
Książka zawiera ponad 200 przepisów na sosy - od najostrzejszych po delikatnie słodkie, od najprostszych po wyrafinowane. Wiedza na temat najważniejszych składników jak masło, śmietana, olej, jajka oraz zioła sprawi, że przygotowywanie sosów stanie się łatwe nawet dla początkujących. Podstawowe techniki, np. robienie majonezu, opisane są krok po kroku za pomocą praktycznych wskazówek i zdjęć. [źródło: https://www.gandalf.com.pl/b/sosy-proste-i-wykwintne/].
Status dostępności:
Wypożyczalnia w Nędzy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. grzbietowy: Sosy
Uwaga ogólna
Na okładce podtytuł: ponad 200 przepisów.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeksy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej