20474
Book
In basket
Gotowanie dla początkujących / Kate Fryer. - Warszawa : Muza, 2004. - 96 stron : fotografie kolorowe ; 28 cm.
Form of Work
Niezwykle wygodny i praktyczny poradnik kulinarny dla osób stawiających pierwsze kroki w kuchni. Dzięki wskazówkom zawartym w tej książce osoby nie umiejące dotąd gotować nauczą się przygotowywać pyszne i pożywne dania na każdą okazję. Sukces gwarantowany! Ustaw książkę na kuchenny blacie i przekonaj się, że zawiera: niezawodne przepisy, opisane krok po kroku informacje o wszystkich składnikach, niezbędnych narzędziach kuchennych oraz metodach przygotowania potrawy umieszczone przy każdym przepisie zdjęcia każdego dania wraz z radami dotyczącymi jego serwowania informacje o odmierzaniu i przygotowywaniu składników propozycje łatwych do przygotowania przystawek, dodatków i deserów wzbogacających posiłki [źródło: okładka].
Availability:
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Cooking for beginners, 1997
General note
Na okładce podtytuł: wygodny i praktyczny poradnik dla stawiających pierwsze kroki w gotowaniu : przepisy, narzędzia, techniki, rady, co warto wiedzieć.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again