20551
Book
In basket
Makarony / Le Cordon Bleu ; przełożyła Katarzyna Piotrowska - Köln : Könemann, cop. 2000 - 64 strony : fotografie kolorowe ; 25 cm.
(Kuchnia Domowa)
Od prostych w przygotowaniu tagliatelle z pieczarkami i oliwką z oliwek do cieszących oko (i podniebienie) ravioli nadziewanych dynią z masłem ziołowym - przedstawionych w tej książce przez mistrzów - dania z makaronu pokazują, jak wiele jest odmian tej narodowej włoskiej potrawy. Świeże warzywa, zioła, mięso i owoce morza sprawią, że przygotowane przez Ciebie spaghetti stanie się znakomitym i wytwornym daniem, a pyszne gnocchi zachwycą Twoich gości niepowtarzalnym smakiem.
Availability:
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again