20623
Książka
W koszyku
Pewien szczególny dział sztuki kulinarnej cieszy się dziś coraz większym zainteresowaniem. To domowe przetwórstwo w szerokim znaczeniu: przyrządzanie przetworów owocowych, warzywnych, a nawet wyrobów mięsnych. Jest zrozumiałe, że przysmaki własnej produkcji wydają się nam lepsze niż gotowe ze sklepu. Nie bez znaczenia jest także przyjemność, jaką daje przyrządzanie i przyprawianie ich według indywidualnego smaku: poczynając od słodkich konfitur i dżemów poprzez marynowane owoce i jarzyny, przyprawiane po domowemu octy i oleje, po alkoholowe nalewki. Szczegółowe przepisy, wiele praktycznych rad i wskazówek i piękny kolorowy wygląd są gwarancją, że rezultat naszych kulinarnych zabiegów przypadnie do gustu najbliższym gościom, a przyjaciołom będziemy mogli podarować osobiście wykonany prezent.
Status dostępności:
Filia w Zawadzie Książęcej
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641.4 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej