20635
Book
In basket
Pewien szczególny dział sztuki kulinarnej cieszy się dziś coraz większym zainteresowaniem. To domowe przetwórstwo w szerokim znaczeniu: przyrządzanie przetworów owocowych, warzywnych, a nawet wyrobów mięsnych. Jest zrozumiałe, że przysmaki własnej produkcji wydają się nam lepsze niż gotowe ze sklepu. Nie bez znaczenia jest także przyjemność, jaką daje przyrządzanie i przyprawianie ich według indywidualnego smaku: poczynając od słodkich konfitur i dżemów poprzez marynowane owoce i jarzyny, przyprawiane po domowemu octy i oleje, po alkoholowe nalewki. Szczegółowe przepisy, wiele praktycznych rad i wskazówek i piękny kolorowy wygląd są gwarancją, że rezultat naszych kulinarnych zabiegów przypadnie do gustu najbliższym gościom, a przyjaciołom będziemy mogli podarować osobiście wykonany prezent.
Availability:
Filia w Zawadzie Książęcej
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641.4 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again