20509
Book
In basket
Książka zawiera ponad 200 przepisów na sosy - od najostrzejszych po delikatnie słodkie, od najprostszych po wyrafinowane. Wiedza na temat najważniejszych składników jak masło, śmietana, olej, jajka oraz zioła sprawi, że przygotowywanie sosów stanie się łatwe nawet dla początkujących. Podstawowe techniki, np. robienie majonezu, opisane są krok po kroku za pomocą praktycznych wskazówek i zdjęć. [źródło: https://www.gandalf.com.pl/b/sosy-proste-i-wykwintne/].
Availability:
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tyt. grzbietowy: Sosy
General note
Na okładce podtytuł: ponad 200 przepisów.
Bibliography, etc. note
Indeksy.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again