20512
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego, ISSN 1234-7779 ; 7/2000.)
Jednym z najczęściej powtarzających się problemów każdej pani domu staje się szykowanie drugich śniadań do szkoły lub do pracy. Kanapki z wędliną, przygotowywane niemal codziennie to przekąska monotonna, a w okresie wiosenno-letnim niezbyt apetyczna. W najnowszej książce Biblioteczki Poradnika Domowego znajdziecie Państwo kilkadziesiąt przepisów na smaczne i urozmaicone dodatki do chleba, takie jak pasty warzywne, serowe, jajeczne, rybne oraz różnorodne masła smakowe i dipy, których przyrządzenie wzbogaci domowy jadłospis. [źródło: http://www.proszynski.pl/Cos_do_chleba_czyli_pasty__musy__dipy__masla_smakowe-p-1541-.html].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again