Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia w Nędzy
(1)
Author
Le Cordon Bleu
(1)
Piotrowska Katarzyna
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
1989-2000
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Dorośli
(1)
Demographic Group
Literatura niemiecka
(1)
Subject
Gotowanie
(1)
Makaron
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Makarony / Le Cordon Bleu ; przełożyła Katarzyna Piotrowska - Köln : Könemann, cop. 2000 - 64 strony : fotografie kolorowe ; 25 cm.
(Kuchnia Domowa)
Od prostych w przygotowaniu tagliatelle z pieczarkami i oliwką z oliwek do cieszących oko (i podniebienie) ravioli nadziewanych dynią z masłem ziołowym - przedstawionych w tej książce przez mistrzów - dania z makaronu pokazują, jak wiele jest odmian tej narodowej włoskiej potrawy. Świeże warzywa, zioła, mięso i owoce morza sprawią, że przygotowane przez Ciebie spaghetti stanie się znakomitym i wytwornym daniem, a pyszne gnocchi zachwycą Twoich gości niepowtarzalnym smakiem.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia w Nędzy
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again