20553
Książka
W koszyku
Sztuka kulinarna to dla Ciebie przysłowiowa czarna magia? "Przypalasz" nawet wodę na herbatę? Przeraża Cię myśl o pierwszej, samodzielnej wyprawie na łowy do sklepu spożywczego? Nie martw się! Z tą książką szybko i bezboleśnie postawisz swoje pierwsze kroki w jakże trudnej, a jednocześnie fascynującej kuchennej dziedzinie. Ewa Zysek, wykorzystując swoje ogromne doświadczenie, stworzyła nie nudny podręcznik, a doskonały "niezbędnik" - książkę, która powinna się znaleźć na półce każdego, kto chce zgłębić arkana sztuki kulinarnej, nauczyć się rozróżniać szynkę od schabu, poznać skład ciasta naleśnikowego, zaskoczyć najbliższych wyśmienitym, nietuzinkowym, a co najważniejsze - własnoręcznie przygotowanym deserem. Jeśli więc chcesz na trwałe zaprzyjaźnić się z chochlą i patelnią (a uwierz nam - naprawdę warto!), masz po temu okazję! [źródło: okładka].
Status dostępności:
Wypożyczalnia w Nędzy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641(02.053.2) (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej